BORIK
Stambeni kompleks u srcu Vitrenjaka
Panoramski
Sljedeća razina života
Pogled na park
Sljedeća razina života

Prodaja stanova Zadar

ODABERITE ZGRADU ISPOD

ComplexTop_CR
B1B2B3B4B5ParkingShopping

B1

9 apartmana

Od 49 m2

Pogled

B2

9 apartmana

Od 49 m2

Pogled

B3

8 apartmana

Od 87 m2

Pogled

B4

8 apartmana

Od 82 m2

Pogled

B5

8 apartmana

Od 72 m2

Pogled

Parking

Podzemni

parking i spremište

Pogled

Shopping

Borik

trgovački centar

Pogled

Prodaja stanova u Zadru - koji ispunjavaju sve potrebe suvremenog urbanog života

Zelene površine

Vjerujemo u to da bi priroda trebala biti inkorporirana u svaki aspekt naših projekata, zbog čega se održivost nalazi u njihovim temeljima. Ovih pet zgrada spajaju zelene površine s parkom i dječjim igralištem.

Parking i spremište

Kao što je to često slučaj u urbanim područjima, slobodna parkirna mjesta su od velike važnosti na stambenim površinama. Zato Borik kompleks ima podzemnu garažu na dva kata s dodatnim spremištima za stanare, kao i parkirna mjesta oko samog kompleksa.

Čista jednostavnost življenja

S

tambeni kompleks Borik nalazi se u brzorastućem zadarskom kvartu Vitrenjak, a predstavlja idealan odabir za sve one koji su u potrazi za luksuznim nekretninama koje će ispuniti sve potrebe urbanog života.

Pet zgrada sastoji se od 42 stana koji su izgrađeni na visokom tehnološkom nivou, što čini život jednostavnim i praktičnim, a opet visokoproduktivnim i naprednim.

Arhitektura i dizajn ovih zgrada poštuju tradicionalne elemente jadranske gradnje, integrirane s novim trendovima i inovativnim švicarskim tehnologijama. Ovo rezultira harmoničnim spojem sa svojim okruženjem koje ujedno pruža unaprijeđene i moderne prostore za rad i život.

Luksuzan i moderan interijer

I

nterijer ovih stambenih zgrada reflektira naše principe održivosti, a stanarima osigurava i funkcije pametnih domova. Veliki prozori koji se nalaze u svim stanovima pružaju dovoljno prirodnog svjetla i poglede koji ostavljaju bez daha. Stanovi na zadnjem katu imaju krovne terase koje su idealne za okupljanja, vježbanje ili upijanje prekrasnog pogleda na zadarski arhipelag. To su razlozi koji kompleks Borik čine pravim biserom ponude prodaje stanova u Zadru.

Za vrijeme faze pripreme možete odabrati veličinu i dizajn svakog stana.
Prodaja stanova Borik, Zadar je u tijeku. Javite nam se i uselite u dom u gradu s najljepšim zalascima!