Porta Grupa

P

orta Grupa je nova tvrtka na hrvatskom tržištu, ali s više od 15 godina iskustva u građevinarstvu i projekt menadžmentu. Naša je misija projektiranje uspješnih, naprednih i pouzdanih projekata na tržištu nekretnina, čime ćemo postaviti nove rangove za sve buduće građevinske projekte. Pretražujete tržište nekretnina u Zadru u potrazi za domom iz snova? Mi smo partner kojem možete vjerovati.

Mi nismo samo građevinska tvrtka i naš jedini cilj nije prodaja. Sve što činimo, svaki aspekt našeg poslovanja baziran je na integritetu, poštovanju i povjerenju prema našim klijentima i poslovnim partnerima. Naši su projekti održivi i podižu kvalitetu života lokalnog stanovništva, što su ujedno i glavni principi naših projekata od inicijalnog planiranja pa sve do završetka izgradnje. Na ovaj način možemo osigurati trajan pozitivan učinak ne samo na one koji su uključeni u projekt, već i na naš planet i na njegovu budućnost.

Hrvatski projekti,
švicarska kvaliteta

H

rvatski projekti, švicarska kvaliteta - Ruetli Venture Capital Group (RVC Group) je švicarska tvrtka koju su osnovali iskusni poduzetnici i koja se sastoji od dizajnera, inženjera i voditelja projekata. Ona provodi efikasne, isplative, a tehnološki napredne projekte na tržištu nekretnina pomoću svoje globalne mreže arhitekata, projektanata i proizvođača. Svjetski poznata švicarska kvaliteta je tako isprepletena sa svim aspektima projekata, od dizajna i inženjeringa do završnih faza. Kao investitori koji uvijek traže inovativne i izazovne projekte, radujemo se suradnji s timovima koji dijele našu viziju i principe kojima se vodimo: pravednost, otvorenost i poštovanje.

Nekretnine s integritetom

Kupnjom ili iznajmljivanjem naših nekretnina osiguravate:

trajno, visokokvalitetno i napredno poslovno ili stambeno rješenje koje je izgrađeno prema vašim potrebama

suradnju koja je bazirana na povjerenju, integritetu i međusobnom poštovanju.

U potrazi ste za nekretninom u Zadru? Znamo kako pomoći!

· ODGOVORNOST · SIGURNOST · KVALITETA · POVJERENJE · INOVACIJA · ODRŽIVOST · BOLJITAK ZAJEDNICE