Očaravajuća obala, nevjerojatni zalasci sunca i napredna urbana sredina.

Zadar ima najljepši zalazak sunca, ljepši od onog u Key Westu na Floridi, i hvaljen je svake večeri.

Alfred Hitchcock

Zadar je grad koji nudi savršeno usklađene dihotomije: urbano i obalno, povijesno i suvremeno, turističko i rezidencijalno. S bogatom poviješću koja se otkriva na ulicama centra grada, obližnjim prirodnim ljepotama te savršenim omjerom poslovnog i privatnog života, Zadar je pravi odabir za one koji traže spoj jadranske ležernosti i urbanog stila života.

Stanovništvo

75,082

Središte Zadarske

županije

Površina grada

194 km2

Preselite dom u Zadar - Stanovi u kvartu Borik

K

ako se sve više ljudi seli u urbane sredine, broj stanovnika Zadra raste, a povećava se i potražnja za stambenim objektima u Zadru. Ako ste svoje prebivalište odlučili preseliti u Zadar, stanovi u stambenim kompleksima savršeno su stambeno rješenje. Gdje ih pronaći? Borik, jedan od najatraktivnijih zadarskih kvartova, postao je glavni odabir onih koji traže sve komoditete urbanog života, ali s naglašenim mediteranskim duhom. Borik se nalazi na zapadnoj obali Zadra. Njegove brojne pješčane i šljunčane plaže čine ga popularnim odredištem za turiste, ali i za lokalce. Ovdje se također nalazi i hotelski kompleks te čak dvije marine za brodove koje imaju odličan pogled na poznate zadarske zalaske sunca.

Sadržaji nadohvat ruke

U Boriku vam nikad neće biti dosadno. Ovdje ćete uvijek imati nešto za raditi, nešto za istražiti – kafići, beach barovi, restorani, teniski tereni. Tu se također nalazi mnoštvo trgovina i butika, a ponuda će se dodatno proširiti s izgradnjom Borik šoping centra. Naravno, uvijek možete posjetiti i obližnji centar grada.

Idealno za obitelji

Mnoštvo sadržaja za djecu čine Borik idealnom lokacijom za mlade obitelji. Čiste i uredne plaže, rekreacijski i zabavni centri – sve se ovo nalazi u Boriku. S druge strane, ovaj kvart ima i školu, dječji vrtić, ordinaciju opće medicine, ljekarnu te stomatološku ordinaciju.

Odlična povezanost

Ovaj je kvart odlično povezan s centrom grada. Možete birati između gradskih autobusnih linija, taksija, Bolta, Ubera ili električnog Eko Tuk Tuka. Ako pak poželite prošetati ili voziti bicikl do starog grada, mirna obalna vožnja je uvijek odlična ideja. Samo se opustite i uživajte u zvukovima valova kraj vas.

Idealna blizina mnoštva atrakcija